Grondverbetering

GPS kilveren
Voor het egaliseren van uw percelen en het zorgen voor een goede afwatering kunnen wij GPS gestuurd kilveren. Uw perceel wordt nauwkeurig ingemeten met onze GPS terminal, ook kunnen hoogtekaarten ingeladen worden. De GPS terminal berekend wat het best is voor het perceel, streven naar een goede afwatering met het zo min mogelijk verzetten van grond, dat is de efficientste manier. 
De kilverbak wordt volledig automatisch aangestuurd, de terminal laat zien hoeveel kuub grond er verplaatst moet worden en houdt rekening met het inklinken van de grond.


Drains leggen
Met onze 1 poot kunnen we drains leggen. Met behulp van GPS kunnen we deze kaarsrecht en op de juiste diepte leggen. De drain wordt met de woelpoot in de grond geleid. Zo kunnen we zorgen voor een goede ontwatering. 
Mocht er toch water op uw percelen staan dan kunnen we met onze sleuvenfrees sleuven frezen zodat het overtollige water van de percelen af kan.


Drainage reinigen
We kunnen uw drainage reinigen met onze drainagereiniger zodat deze bij veel regenval het overtollige water kunnen blijven afvoeren.


Kalk strooien
Om de pH van uw percelen op peil te houden is het van belang om te bekalken, dit kan elk jaar een onderhoudsbekalking zijn of een reparatiebekalking naar behoefte van de grond. Wij kunnen u kalk aanbieden met en zonder magnesium afhankelijk van de gehaltes in uw bodem.
De kalk wordt door ons gestrooid met een 14 tons Sulky kalkstrooier, voorzien van strooicomputer zodat er een nauwkeurige dosering ontstaat. De kalk wordt nauwkeurig verdeeld door de 12 meter brede strooiunit.

Voor de productfolder van kalk met magnesium,
klik hier.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden.