Gewasverzorging
Gewasbescherming
De gewasbescherming wordt uitgevoerd met een Agrifac zelfrijdende veldspuit met een werkbreedte van 33, 27 of 21 meter. Deze wordt ingezet voor het bestrijden van onkruid, schimmels en ziektenplagen in gewassen als gras, mais, uien, aardappelen, bonen, bieten/cichorei en wortelen.

Voor de gewasbescherming in de asperges hebben wij een aparte spuit staan, deze heeft een grote bodemvrijheid om over de asperges heen te kunnen rijden. Zo worden asperges niet beschadigd. Hiermee kunnen we met valpijpen onkruid spuiten tussen de asperges of ziekte bestrijding over de asperges.


Graslandverzorging
Voor het verzorgen van grasland hebben wij diverse machines in huis, onderhoud van grasland vraagt in het voorjaar en het najaar om aandacht. We kunnen grasland bewerken met onze Scariflex, deze belucht de grond en krapt de grond als het ware los. Daarna is het ideaal om door te zaaien, dit kan met een van onze vredo-doorzaaimachines of meteen met de scariflex met zaaibak. 

Voor het opheffen van bodemverdichting in grasland hebben wij een speciale graslandwoeler, deze woelt de grond onder de zode en drukt de graszode weer aan zonder deze te beschadigen.