Uitnodiging

Werktuigencoöperatie De Kempen en Kiemkracht BV geven in samenwerking met KWS en Barenbrug  op vrijdag 24 augustus 2018 een demomiddag alwaar uitleg wordt gegeven over teelt van verschillende gewassen, grondbewerking, bemesting en onkruidbestrijding. De demo’s beginnen om 13.00 uur.
 
Tijdens deze demomiddag is er de mogelijkheid om een punt voor uw spuitlicentie verlenging te behalen. Dit zal zijn op het onderdeel “Veiligheid en Techniek”. Let op Veiligheid en Techniek is verplicht, minimaal 1 keer te volgen in de 5 jaar.
 
Om deel te nemen aan de licentieverlenging dient u zich voor woensdag 22 augustus  aan te melden, door een mail te sturen naar info@kiemkracht.nl of info@wtcdekempen.nl
U dient om 13.00 uur aanwezig te zijn op ons demoveld. Ons demoveld is gelegen langs  WTC De Kempen ’t Ven 30 te Middelbeers.
 
De licentieverlenging start stipt om 13.30 uur. U bent verplicht om tot 16.30 uur de verschillende onderdelen te volgen en te doorlopen.
Kosten voor deelname aan deze licentieverlenging bedragen € 40,00.excl. Betaling geschiedt door ondertekening van een automatische incasso ter plaatse.
Vergeet niet uw licentiepas mee te nemen deze dag.
 
Voor de overige bezoekers is deze dag gratis en bent U welkom vanaf 15.00 uur
Wij nodigen u van harte uit om samen met uw partner en/of medewerker(s) ons demoveld op 24 augustus te bezoeken.
 
 
We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue en een drankje.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
WTC De Kempen
Kiemkracht
KWS
Barenbrug

 

<< TERUG